• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

09:50

NEJMAR JE OČAJAN! Nećete verovati ŠTA ĆE URADITI samo da se vrati u Barselonu!

Fudbal

NEJMAR JE OČAJAN! Nećete verovati ŠTA ĆE URADITI samo da se vrati u Barselonu!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva spreman je da se vrati u Barseloni, pa bi pristao čak i za upola manju platu

Brazilac će pristati da mu se prepolovi plata od 36,8 miliona evra na godišnjem nivou, koliko ima u Parizu, kao najplaćeniji igrač tima, piše Mundo Deportivo.

SADA JE SVE JASNO! Nejmarov menadžer otkrio KOLIKO NOVA PSŽ traži za Brazilca i KOJI KLUBOVI SU GA ZVALI!

ČELSI MU JE NUDIO ŠTO NIKO NIJE! Nejmar je bio nadomak prelaska u Englesku!

 

Sve kako bi ponovo igrao na Nou Kampu, odakle je pre nešto manje od tri godine otišao u PSŽ u rekordnom transferu od 222 miliona evra.

Nejmar je zato već odbio novi ugovor sa "svecima", insistirajući da ga puste nazad u Barselonu.  Veruje se da bi transfer mogao da iznosi između 150 i 180 miliona evra.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija