• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

23:10

KAKO SERGEJ MOŽE IZ LACIJA? Ni 120 miliona evra nije garant, mora da se ostvari OVO!

Fudbal

KAKO SERGEJ MOŽE IZ LACIJA? Ni 120 miliona evra nije garant, mora da se ostvari OVO!

Podeli vest

Ko plati 120 miliona evra, može da vodi Sergeja Milinković Savića iz Lacija? To nije istina, jer glavnu reč u ovom transferu ima niko drugi do Srbin

Sportski direktor tima iz Rima Igli Tare otkrio je o čemu se radi.

- Želja igrača će biti odlučujuća. Generalno, ali on misli da je njegovom igranju u klubu došao kraj i želi da ide, neće biti nikakav problem. Mnoge ere su došle do kraja. Pogledajte šta se desilo Napoliju ove sezone - rekao je Tare.

Nastavio je u istom ritmu.

- Činjenica da je SMS ostao u Rimu pet godina govori o njegovoj snažnoj vezi sa gradom i klubom. Nikada nije bilo problema. U svakom slučaju, o tim stvarima ćemo razmatrati na kraju sezone - zaključio je on.

Gotovo da nema većeg kluba koji nije pokazao interesovanje za Sergeja, a ostaje da se vidi šta će Srbin odlučiti.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija