• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

06.05.2020

20:55

HRVATI KAO SRBI, A BOSANCI... Odlučeno kada se nastavljaju fudbalska takmičenja!

Fudbal

HRVATI KAO SRBI, A BOSANCI... Odlučeno kada se nastavljaju fudbalska takmičenja!

Podeli vest

Fudbal u Hrvatskoj nastaviće se 30. ili 31. maja i to utakmicama kupa, objavio je danas nacionalni savez te države, dok sa druge strane Bosanci ne planiraju povratak pre 1. jula

Sezona je prekinuta zbog pandemije korona virusa, a odluku o nastavku donela je Kancelarija za civilnu zaštitu Hrvatske. Fudbalski savez Hrvatske (HNS) prvo je odlučio da se takmičenja nastave 7. juna, ali je to promenjeno, pa će tako početi 30. ili 31. juna.

PARE LETE NA SVE STRANE! ASTRONOMSKE ZARADE HRVATA! Evo koliko zarađuju igrači Dinama iz Zagreba!

Kancelarija za civilnu zaštitu treba da potvrdi predložene datume. Hrvatsko prvenstvo bi trebalo da se nastavi nedelju dana posle kup utakmica.

Foto: Reuters/Andrew Yates

Sve utakmice će se igrati bez publike. Druga i treća liga neće nastaviti takmičenje, kao i sve mlađe kategorije.

Sa druge strene, najbolji fudbalski i rukometni klubovi u Bosni i Hercegovini nastaviće takmičenja najranije od 1. jula, odlučeno je danas.

- Naša je preporuka, zajedno s Institutom za javno zdravlje, da igranje utakmica ne treba razmatrati pre 1. jula, bez obzira na to o kom sportu se radi. Mi smo dobili uput pojedinih saveza iz Republike Srpske i prema njima smo odgovorili kao što odgovaramo svima prema ovoj meri - rekao je šef kriznog štaba Republike Srpske Alen Šeranić na konferenciji za novinare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija