• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

08.05.2020

15:06

(FOTO) REŠETA I VAN TERENA! Son ZAVRŠIO VOJNU OBUKU, proslavio se u gađanju iz puške!

Fudbal

(FOTO) REŠETA I VAN TERENA! Son ZAVRŠIO VOJNU OBUKU, proslavio se u gađanju iz puške!

Podeli vest

Fudbaler Totenhema Hjung-Min Son završio je tronedeljnu vojnu obuku u rodnoj Južnoj Koreji, prenele su svetske agencije

Son se pre tri sedmice prijavio u bazu marinaca na ostrvu Čedu, a danas je završio osnovnu vojnu obuku kao jedan od petorice najboljih među 157 regruta, potvrdivši još jednom da je maksimalno profesionalan o čemu god se radilo.

(VIDEO) ZVEZDA TOTENHEMA STIGLA U VOJSKU! Fudbaler se javio u KAMP MARINACA!

(FOTO) DA LI PREPOZNAJETE OVOG FUDBALERA? Razbijao je Zvezdu u Ligi šampiona, a sada nosi pušku!

 

- Son je bio izuzetno dobar u svim oblastima obuke, uključujući vojnu etiku i obrazovanje o bezbednost - rekao je portparol marinaca Južne Koreje za AFP.

Socijalno distanciranje zbog korona virusa je i dalje na snazi u Južnoj Koreji pa je promocija Sona bila zatvorena za javnost. To, međutim, nije zaustavilo desetine navijača koji su sa sačekali van baze.

 

Marinci su na svom Fejsbuk profilu objavili fotografije fudbalera Totenhema u vojnoj uniformi i kako iz ležećeg položaja puca iz jurišne puške M-16.

U Južnoj Koreji svi odrasli muškarci moraju odslužiti vojni rok u trajanju od dve godine. Međutim, Son je dobio izuzeće od dvogodišnje vojne službe nakon što je osvojio zlatnu medalju sa reprezentacijom Južne Koreje na Azijskim igrama 2018. godine.

Očekuje se da će se 27-godišnji fudbaler Totenhema ovog meseca vratiti u London. Premijer liga suspendovana je od sredine marta zbog pandemije korona virusa i još nije određen datum za nastavak sezone.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija