• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

16:07

(VIDEO) ENGLEZI UDARILI NA JOVIĆA! Od HEROJA do NEGATIVCA za godinu dana!

Fudbal

(VIDEO) ENGLEZI UDARILI NA JOVIĆA! Od HEROJA do NEGATIVCA za godinu dana!

Podeli vest

Luka Jović je prošlog leta iz Ajntrahta prešao u redove velikog Real Madrida za 60 miliona evra

Ali, nije se proslavio srpski reprezentativac. Posle samo nekoliko nedelja, krenuli su napadi španskih medija, koji Srbina iz nedelje u nedelju sele u novi klub.

Istina, nije Luka brijljirao, nije opravdao očekivanja "kraljevskog kluba", mada je i šansu dobijao na kašičicu. Posle rekordnog transfera usledio je strmoglav pad. Mogao bi na leto da napusti Real, a među zainteresivanim klubovima su Njukasl i Arsnela, pa ne čudi što se  problemima mladog napadača bavi i čuveni britanski You Tube kanal Tifo Fudbal.

PREKIPELO IM! Madriđani "izribali" JOVIĆA... Evo šta mu je PORUČIO TRENER ZIDAN!

JOVIĆ JE NA STUBU SRAMA, NIJE PREKRŠAJ ZA ZATVOR! Pantelić brani Luku: On je častan i pošten dečko!

 

Englezi su na zanimljiv način kroz animiranu video priču, analizirali probleme Jovića nakon transfera u Španiju i pod naslovom: "Kako je Luka Jović za samo godinu dana prošao put od heroja do negativca". 

Foto: Reuters

 

 

Ističu kako Luka ima tek 22 godine, da nije ni blizu onog igrača u dresu Ajntrahta, ali da ipak može sve da preokrene u svoju korist. Podsećaju na neubedljive igre u dresu Reala, promašene šanse, poništene golove....Nije im promakao sukob sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem koji ga je iubacio iz reprezentacije posle utakmice s Portugalijom. Takođe, pomenuli su i poslednji skandal, kada je prekršio pravila samoizolacije tokom pandemije koronavirusa, nakon što je iz Madrida došao u Beograd.

Tifo Fudbal prenosi i komentare premijerke Ane Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića o Jovićevim postupcima tokom vanrednog stanja, zatim izjave Dragoslava Stepanovića o problematičnom ponašanju. Priču su začinili Lukinom vezom sa manekenkom Sofijom Milošević.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija