• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

18:00

HRVAT BRUTALNO PRETUČEN NA ULICI! Preminuo legendarni fudbaler nakon što je upao u komu!

Fudbal

HRVAT BRUTALNO PRETUČEN NA ULICI! Preminuo legendarni fudbaler nakon što je upao u komu!

Podeli vest

Legendarni argentinski fudbaler hrvatskog porekla, Tomas Felipe Karlović preminuo je u 74. godini, prenose inostrani mediji

Kako prenose mediji Karlovića je  pretukao nepoznati mladić na ulici u Rozariju i oteo mu bicikl. On je zadobio teške povrede, pa je zbog toga ubačen u indukovanu komu. Ali, podlegao je povredama.

(VIDEO) CIGARETA U RUCI, POKER... Fudbaler Junajteda je NAGRABUSIO zbog ovoga!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TUGA! Argentinski fudbaler pijan ubio čoveka!

 

- Otac je imao novi bicikl, no to nije razlog za napad, jer su mu već ranije ukrali četiri stara. Sada je bez svesti, na intenzivnom lečenju, u komi - prenosi "Večernji list" reči njegovog sina, Bruna Karlovića.

Čuvenom asu je prvi u pomoć priskočio fudbaler lokalnog kluba Sentral Kordoba:

- Kada sam došao na mesto događaja, prepoznao sam ga, pa sam izašao iz automobila i počeo da ga dozivam: "Trinke, Trinke!". Imao je otvorene oči, no bio je u nesvesti sve vreme, onda ga je odvezla hitna pomoć - rekao je igrač Huan Karlos "Tate" Leskano i dodao:

- El Trinke je visok čovek, gotovo 1,90 metara, a mladić ga je udario šakom. Ošamućen od udarca pao je i udario glavom o tlo. Bio je nokautiran.

 

 

Najveći kompliment dobio je od najvećeg argentinskog fudbalera svih vremena Dijega Maradone. Maradona je pred kraj karijere, 1993. godine došao u Njuels, klub iz Rosarija, a na konstataciju novinara da dolazi najbolji fudbaler svih vremena, odgovorio je:

- Najbolji fudbaler je već igrao u Rosariju - zove se El Trinće Karlović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija