• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

22:31

LIVERPUL DOVODI OGROMNO POJAČANJE! Nije Verner, ni Mbape, ali jeste NAJSKUPLJI ŠTOPER NA SVETU?

Fudbal

LIVERPUL DOVODI OGROMNO POJAČANJE! Nije Verner, ni Mbape, ali jeste NAJSKUPLJI ŠTOPER NA SVETU?

Podeli vest

Fudbalski klub Liverpul spreman je da dovede pojačanje koje bi im garantovalo granitnu odbranu. U paru sa Virdžilom van Dajkomom, "Redsi" bi tada izgledali gotovo nesavladivi

 

Prema pisanju britanskog "Metroa" koji se poziva na francuski list "Le 10 Sport" prva želja trenera Mančester junajteda Ole Gunara Solskjera, Kalidu Kulibali, bliži je prelasku u Liverpul nego na "Old traford".

TIM SEZONE U PREMIJER LIGI! Čak sedmorica iz Liverpula, tu je i vezita koji je ODIGRAO SAMO 4 UTAKMICE!

Navodno, sam štoper želi da zaigra u tandemu sa Virdžilom van Dajkom, što bi značilo da će već sada sjajnu odbranu Liverpula, biti gotovo nemoguće proći, ako Kulibali obuče dres slavnog kluba.

Foto: printscreen Twitter

Njegov dolazak u Englesku navodno bi oborio sve rekorde, bar što se tiče visine obeštećenja za jednog defanzivca jer se priča o 100.000.000 evra koje bi napoli trebalo da dobije.

Za sada rekord drži Hari Megvjer koji je prošlog leta pojačao Mančester junajted za neverovatnih 97.000.000 dolara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mix

pre 3 godine

E, bas su glupi....! Pa bolji im je Partizanov lav Milenkovic!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija