• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

10:58

BRUTALNO OPLEO! On je RAZMAŽENO DERIŠTE, on nije fudbaler, on je figura!

Fudbal

BRUTALNO OPLEO! On je RAZMAŽENO DERIŠTE, on nije fudbaler, on je figura!

Podeli vest

Poznati španski novinar Ivan Mehija napao je fudbalera Real Madrida Hamesa Rodrigesa, za koga kaže da je razmaženo derište

Rodriges nije u planovima Zinedina Zidana, pa je novinar napao Hamesa.

- Hames je razmaženo derište. On nije želeo da bude fudbaler ili da uspe. Nažalost je mislio da je on glavni, ali u Realu je to bio Kristijano Ronaldo. Prestao je da bude fudbaler i postao figura. On nikada nije bio profesionalan, jer je mislio da poseduje ekipu. Svađao se sa Rafom Benitesom, svađao se i sa Klaudijom Ranijerijem u Monaku... On nikog ne voli -  rekao je Mehija za "Corrillo de Mao".

MADRIĐANI BLJUJU VATRU OD BESA, JOVIĆU SE NE PIŠE DOBRO! Španci linčuju Srbina, kažu da je lagao!

PAKAO - ŠPANCI OTKRIVAJU! Zna se koliko će Jović BITI VAN TERENA ZBOG POVREDE!

 

Rodrigesov odnos sa Zidanom je daleko od sjajnog.

- To je zbog njega, ne krivite trenere. Nije Zidan kriv, njemu je klub rekao da mora da ga ima u timu. Ali on ga je uhvatio nekoliko puta da kleveće. Ako je Karlos Keiroš izbacio Hamesa iz reprezentacije Kolumbije to je jer nije mogao da podnese da ga 'pljuje - objasnio je Mehija.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija