• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

13:10

(FOTO) BIVŠI FUDBALER PARTIZANA DOBIO SINA! Svi su se oduševili izborom imena!

Fudbal

(FOTO) BIVŠI FUDBALER PARTIZANA DOBIO SINA! Svi su se oduševili izborom imena!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana i povremeni reprezentativac Srbije Uroš Đurđević ove subote je sa suprugom Miljanom dobio sina

Momak koji je za kratko vreme postao ljubimac navijača Partizana, osvojio titulu sa crno-belima, a onda krenuo put inostranstva, saznao je sjajne vesti kada je njegova supruga na svet donela malog dečaka.

ZVEZDA OSTALA BEZ 4.000.000 EVRA! Crveno-belima se nije dopao ovakav scenario!

Mnoge je oduševio izbor imena za naslednika srpskog centarfora. Bračni par je rešio da sin dobije ime - Tadej. U svom originalnom obliku, na aramejskom - jeziku koji je govorio i Isus Hristos, Tadej znači "hrabro srce".

Foto: Instagram/printscreen

Đurđević je ove sezone bio sjajan u Sportingu, što je izazvalo interesovanje bogatijih klubova, a već sada se spekuliše o ceni koju su Španci postavili za Srbina, a ona iznosi 20.000.000 evra.

Foto: Instagram/printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija