• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

19:55

OVO NIJE UREDU PREMA NEMANJI VIDIĆU! Sramotna OCENA sa kojom će se retko ko složiti!

Fudbal

OVO NIJE UREDU PREMA NEMANJI VIDIĆU! Sramotna OCENA sa kojom će se retko ko složiti!

Podeli vest

Bivši štoper Mančester sitija Vensan Kompani smatra da je Virdžil van Dajk najbolji defanzivac u istoriji Premijer lige

Iako je legendarni srpski defanzivac Nemanja Vidić u dresu Junajteda osvojio čak pet Premijer liga i proveo daleko više vremena na Ostrvu za razlku od Van Dajka, Kompani ipak nema dilemu...

ZVEZDI STIŽE 1.200.000 EVRA! Crveno-beli čekaju BOGATE uplate!

Foto: Reuters

- Uzeo bih Zlatnu loptu Mesiju i dao je Van Dajku. Zanimljivo je što on dugo nije na najvećoj sceni, kao što su bili Džon Teri i Rio Ferdinand. Video sam da ima veliki uticaj na ekipu i defanzivac nikada prvenstveno ne misli na sebe, već gleda kako da pomogne timu i da što bolje komunicira sa ostatkom ekipe. Liverpul pre Van Dajka i sa njim nije isti i zbog toga bih rekao da je on najboji defanzivac ikada- kaže Kompani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija