• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

21:55

PORANILI STE! Fabregas OŠTRO kritikovao Francuze zbog ove odluke!

Fudbal

PORANILI STE! Fabregas OŠTRO kritikovao Francuze zbog ove odluke!

Podeli vest

Fudbaler Monaka Sesk Fabregas izjavio je da je odluka o otkazivanju sezone u francuskom prvenstvu možda doneta prerano

Francuska vlada je krajem aprila saopštila da su do septembra zabranjeni sportski dogadjaji, čak i oni bez publike, zbog pandemije koronavirusa.

LACIO SPREMIO BOMBU NA LETO! Rimljani ne štede NOVCE!

Liga 1 je prekinuta je sredinom marta, kada je Pari Sen Žermen bio prvi sa 12 bodova više od drugoplasiranog Marseja, pa je pariski klub proglašen za šampiona.

- To je velika odluka i shvatam zbog čega su je doneli. Možda je doneta prerano, s obzirom na to da velike lige pokušavaju da nastave takmičenja- rekao je Fabregas


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VAŽNA ODLUKA! Oglasili se iz tabora Budućnosti uoči nastavka sezone!
Košarka

VAŽNA ODLUKA! Oglasili se iz tabora Budućnosti uoči nastavka sezone!

Košarkaši Budućnosti nastavili su sa radom pod kontrolisanim uslovima. Uz igrače iz Crne Gore, na treninzima je i Letonac Martinš Mejers, a što se tiče ostalih igrača iz inostranstva, pre svega iz SAD, povratak će biti planiran u trenutku kada čelnici ABA lige donesu odluku o eventualnom nastavku takmičenja

10.05.2020

19:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija