• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2020

21:15

ŽELEO JE DA OSTANE ANONIMAN: Biće HAOSA u Engleskoj, ništa od fudbala!

Fudbal

ŽELEO JE DA OSTANE ANONIMAN: Biće HAOSA u Engleskoj, ništa od fudbala!

Podeli vest

Vlasnik jednog fudbalskog kluba u engleskoj Premijer ligi rekao je da klubove čeka haotično leto ako se ova sezona ne bude nastavila i da postoji "40 odsto šanse" da se sezona otkaže

Vlasnik, koji nije želeo da se otkrije identitet, rekao je da brojni fudbaleri ne žele da se vrate na posao i da veruje da će klubovi koji ispadnu iz lige podneti tužbu, bez obzira koja matematička formula bude upotrebljena da se odredi konačan plasman u slučaju da se sezona ne nastavi.

ZVANIČNA ODLUKA! Vlada Engleske potvrdila početak Premijer lige!

Foto: Tanjug

- Niko ne zna kako će se rešiti stvari ako ne budemo igrali. Verujem da bi najbolje rešenje bilo da klubovi ne ispadnu iz lige, možemo da imamo 22 ekipe u jednoj sezoni, kako bi Lids i Vest Bromvič mogli da udju u Premijer ligu iz Čempionšipa. 40 odsto šanse da se sezona otkaže i da ako se to dogodi, klubove čeka haotično leto- ističe ovaj vlasnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRVI MEČ POSLE DUGE PAUZE! Partizan u subotu na terenu!
Partizan

PRVI MEČ POSLE DUGE PAUZE! Partizan u subotu na terenu!

Fudbaleri Partizana započeli su sa pripremama za nastavak sezone, a u sklopu toga, posle dva meseca i ubedljive pobede protiv subotičkog Spartaka od 4:0 10. marta, odigraće utakmicu na stadionu u Humskoj u subotu od 11 časova, podrazumeva se, bez prisustva publike

12.05.2020

20:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija