• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2020

23:35

(VIDEO) AUUU! OVO ĆE PODIĆI PRAŠINU! Klatenburg priznao da je pogurao REAL KA TITULI LIGE ŠAMPIONA!

Fudbal

(VIDEO) AUUU! OVO ĆE PODIĆI PRAŠINU! Klatenburg priznao da je pogurao REAL KA TITULI LIGE ŠAMPIONA!

Podeli vest

Poznati sudija Mark Klatenburg priznao je da je pogurao Real Madrid ka pobedi u finalu Lige šampiona 2016. godine protiv Atletiko Madrida

Real je pobedio Atletiko Madrid nakon penala, odlučujući je promašio Huanfran, ali ono što se desilo tokom prvih 90 minuta podiglo je dosta prašine Real je poveo golom Serhija Ramosa sredinom prvog poluvremena utakmice, a sudija te utakmice Englez  Mark Klatenburg je priznao da je pogodak pao iz nedozvoljene pozicije.

(VIDEO) SVI ZNAJU KOJA JE BILA MIHINA SPECIJALNOST! UEFA podsetila na BOMBE Siniše Mihajlovića!

- U tom finalu, Real je poveo 1:0 posle gola iz ofsajda, i to veoma malog. Grešku smo primetili na poluvremenu. Bila je to teška situacija u kojoj je moj pomoćnik napravio veliku grešku - rekao je Klatenburg u intervjuu "za Dejli Mejl". 

Engleski sudija je takođe otkrio koliko je na toj utakmici bio naporan Pepe, štoper Real Madrida. Naime Portugalac je napravio penal pošto je oborio Fernanda Toresa, ali je sa bele tačke bio neprecizan Antoan Grizman.

- Pepe je faulirao Toresa. Bio je zapanjen i vikao je na savršenom engleskom "Mark, ovo nikada ne može da bude penal", odgovorio sam mu "prvi gol tvoje ekipe ne bi trebalo da stoji na semaforu i odmah je ućutao". Znao sam da će na taj način prihvatiti odluku, ali nije ni malo lako suditi kada je on na terenu. Pepe stvara najveći pritisak na sudije, valja se po terenu, simulira, a dva puta je čak pokušao iznudi isključenje za Atletiko. Druge sudije bi možda pale pod njegovim pritiskom, ali ja sam znao da to ne smem da dopustim. Pepe je igrač kome niko ne može da veruje. Taman pomisliš da imaš kontrolu na meču i onda odjednom on uradi nešto i sve pokvari - istakao je Klatenburg.

Pepe na pomenutoj utakmici nije dobio čak ni žuti karton.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17