• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2020

14:23

MESI UDARIO KONTRU TRENERU! Ovako ne možemo do Lige šampiona!

Fudbal

MESI UDARIO KONTRU TRENERU! Ovako ne možemo do Lige šampiona!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Lionel Mesi smatra da njegov tim mora da pokaže mnogo bolju igru kada se takmičenja nastave kako bi došao do trofeja, on je udario kontru treneru Kikeu Setijenu

- Možda će nam ova pauza dobro doći. Videćemo da li će se takmičenja nastaviti i kada. Mislim da trener nije razumeo šta sam želeo da kažem. Moja poenta je bila da igrom koju smo pokazali u poslednjim utakmicama pred pauzu ne možemo da osvojimo Ligu šampiona - ponovio je Mesi.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nikada nisam sumnjao u tim i mogućnost da osvojimo sve, ali ne onakvom igrom. Svako ima svoje mišljenje i to treba poštovati. Moje se zasniva na činjenici da sam svake godine igrao Ligu šampiona i znam šta je potrebno da bi se osvojio trofej.

Mesi je dodao i da nije obavešten o nameri kluba da kupi Leovog sunarodnika Lautara Martinesa.

- On je impresivan napadač. Mislim da ima mnogo kvaliteta, veoma je snažan, odlično dribla, daje golove, dobro čuva loptu - rekao je Mesi.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija