• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

18:10

DOVOĐENJE SRBINA - NAJGLUPLJI POTEZ U ISTORIJI! Rusi pronašli "krivca" za dolazak Nikolića u Moskvu!

Fudbal

DOVOĐENJE SRBINA - NAJGLUPLJI POTEZ U ISTORIJI! Rusi pronašli "krivca" za dolazak Nikolića u Moskvu!

Podeli vest

Bura u ruskoj fudbalskoj javnosti ne stišava se ni nedelju dana nakon što je Marko Nikolić i zvanično postao trener ekipe Lokomotive iz Moskve

Tako sada Marka Nikolića predstavljaju kao čoveka koga su doveli agenti. Ruski mediji se sada utrkuju da dokažu da je Lokomotiva pogrešila, a u tekstovima imaju i skandalozne rečenice.

IZDALI STE NAS! OVO JE NAJGLUPLJI POTEZ U ISTORIJI KLUBA! Navijači Lokomotive ZARATILI ZBOG SRBINA!

Lokomotiva je 14. maja donela jednu od najglupljih odluka u istoriji ruskog fudbala - počinje tekst u jednom od ruskih medija koji su se potrudili da "nagaze" Nikolića maksimalno.

Foto: reuters‚

Međutim, tu se nisu zaustavili pa su za njegov dolazak u Rusiju okrivili agenta Dejana Joksimovića.

- Kako je Nikolić završio u Lokomotivi? Odgovor je jednostavan. Iza ovog trenera stoji najuticajniji srpski agent Dejan Joksimovič, koji je doveo Miloša Krasića u CSKA i bio upleten u mnogim velikim transferima igrača sa Balkana. On je prvi nahvalio Nikolića lakovernom Kiknadzeu, zatim pokrenuo Nikolićevu PR kampanju u ruskim medijima - navode Rusi.

Ističu da Nikolić i u šampionskoj generaciji Partizana u sezoni 2016/17 nije forsirao mlade igrače, osim Nikole Milenkovića, koji je kasnije prodat u Fiorentinu.

Ako pogledate roster Partizana u sezoni 2016/17, ispada da pored 18-godišnjeg Nikole Milenkovića niko nije igrao konstantno od mlađih igrača. A da biste videli veštine defanzivca za koga su zainteresovani klubovi Serije A ne treba da budete vrhunski trener - cinično zaključuje ruski novinar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija