• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2020

12:15

BEZ MUĆKI U CRNOJ GORI! Savićević OBJASNIO zašto nema sumnjivih mečeva!

Fudbal

BEZ MUĆKI U CRNOJ GORI! Savićević OBJASNIO zašto nema sumnjivih mečeva!

Podeli vest

Srbija se opredelila za nastavak sezone i proširenje lige, u Bosni i Hercegovini se sigurno neće igrati ovog leta, dok će se sezona nastaviti i u Crnoj Gori

Ali, neće biti povećanja broja klubova u narednoj takmičarskoj godini. Predsednik FSCG Dejan Savićević je u dogovoru sa klubovima odlučio da se prvenstvo završi na terenu, pa pravilima koja su ustanovljena pre nego što je počelo. Dakle, sa ispadanjem iz lige i promocijom iz nižeg ranga, a prvenstvo će se nastaviti 30. maja.

KAKO JE SAVIĆEVIĆ RAZGOVARAO SA HRVATOM TOKOM RATA! Dejo otkrio i šta misli o Luki Joviću!

NAJVIŠE SRBA, JEDAN CRNOGORAC, HRVAT I SLOVENAC! Ovo je idealan tim Serije A!

 

- Dok sam ja predsednik saveza, liga se neće širiti. Sadašnji format je teži, igra se četvorokručno, ali ima mnogo manje prostora za mućke. Dosta smo gurali glavu u pesak, više nema potrebe. Liga sa 10 klubova se pokazala najboljom do sada. Da imamo 12 klubova bilo bi kao da se vraćamo pet-šest godina unazad. Ja hoću da idemo napred. Odluka da se prvenstvo reši na terenu je najsportskija - rekao je Savićević za crnogorske medije.

Kaže da više nema dopisa iz UEFA o sumnjivim mečevima u ligi.

- Sistem sa 10 prvoligaša je najbolji, a o tome svedoči činjenica da više nema izveštaja UEFA o sumnjivim mečevima. Utakmice su 99,9 odsto takmičarske. Sagledavajući sve, smatram da smo postupili ispravno - istakao je Savićević.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija