• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2020

13:47

NAPADAČ MANČESTER SITIJA NA METI ZVEZDE? Mladi fudbaler PROGOVORIO o crveno-belima!

Fudbal

NAPADAČ MANČESTER SITIJA NA METI ZVEZDE? Mladi fudbaler PROGOVORIO o crveno-belima!

Podeli vest

Mladi fudbaler Mančester sitija Slobodan Tedić progovorio je o interesovanju Crvene zevzde

On je za Arenu sport istakao da mu imponuje interesovanje crveno-belih, ali da je trenutno fokusiran za nastavak prvenstva i završetak sezone sa Čukaričkim, gde igra kao pozajmljeni igrač Mančester Sitija.

Čuo sam prošle nedelje, imali smo neki trening i pojavila se informacija u medijima da je moguć potencijalni dolazak u Crvenu zvezdu. Naravno da mi imponuje što tako veliki klub želi da me dovede na pozajmicu, ali na meni je da odigram još ove četiri utakmice plus Kup za Čukarički najbolje što mogu, da spremim glavu za to, pa da vidimo šta ćemo posle toga -  izjavio je Tedić.

DEKI JE NJEGA IZABRAO! Zvezda hoće napadača Mančester sitija!

ZARADILI 4 MILIONA U JEDNOM DANU! Mijailović se prisetio Zvezde KOJA JE HARALA EVROPOM, radosti, suza...

 

 

Foto: Starsportphoto

 


Sa ''građanima'' Tedić ima potpisan ugovor do juna 2024. godine, a tokom ovog gostovanja otkrio je i kada je prvi put saznao za interesovanje Sitija.

- Protiv Radnika iz Surdulice smo igrali, na Brdu, tada sam prvi put dobio informaciju da me gledaju. Nisam imao pritisak, bio sam opušten, dao sam i gol, a posle meča sam se video sa tim čovekom. Rekao mi je da treba da dođem za desetak dana -  otkrio je Tedić.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija