• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

25.05.2020

10:45

SAMOUBISTVO NEKADAŠNJEG FUDBALERA ŠOKIRALO SRBIJU! Mrdakovića ubila depresija!

Fudbal

SAMOUBISTVO NEKADAŠNJEG FUDBALERA ŠOKIRALO SRBIJU! Mrdakovića ubila depresija!

Podeli vest

Bivši fudbaler Miljan Mrdaković (38), koji je u petak uveče u stanu na Zvezdari izvršio samoubistvo, dugo se borio s depresijom i alkoholizmom. U trenutku kada je sebi pucao u glavu s njim u stanu bila je njegova devojka, pevačica Ivana Stanić

Ona ga je više puta nagovarala da ode na razgovor s psihologom, ali nekadašnji član Partizana, Vojvodine, OFK Beograda i brojnih inostranih klubova uporno je odbijao takvu vrstu pomoći.

Ukočila ih korona

 

Ivana u razgovoru za Informer otkriva da je Miljan imao problema i sa finansijama, ali je verovala da će se sa svim tim zajedno izboriti.

- Naša veza bila je idealna i prema meni je bio divan. Ali imao je problema s depresijom, zbog kojih sam često govorila da bi trebalo da ide kod psihologa. On mi je govorio da će otići samo da bi mi dokazao da mu nije ništa. Verujem da do svega ovoga ne bi došlo da taj dan nije konzumirao alkohol. Verujem da je to bio okidač. Često mi je govorio da će presuditi sebi, a ja sam se ljutila, nisam htela ni u šali to da čujem - kroz suze priča Ivana.


Ona je pevačica i bivša učesnica rijaliti programa "Maldivi", ali kaže da u poslednje vreme zbog epidemije koronavirusa nije imala posla. Baš kao ni Miljan.

Foto: Instagram


- Bavio se menadžerskim poslom, koji je zbog korone stao, pa nije bilo novca. Nešto je u njemu tinjalo, sve mu se skupilo. Ali, opet, verujem da to ne bi uradio da nije pio taj dan - kaže Ivana.
Pevačica rodom iz Loznice dodaje da je imala crne slutnje čim je videla da je Mrdaković uzeo pištolj, pa je čak pozvala i njegovu majku da ga smiri
.


- Znala sam da se ne sprema ništa dobro čim je uzeo pištolj. Ali prosto ne mogu da verujem da je to uradio. Shvatila sam da je pištolj kod njega kada sam podigla njegov ranac, a on je bio lagan i prazan. Počela sam plačem i da ga molim da vrati pištolj. Pozvala sam njegovu majku da pričaju, a on je prekinuo vezu i odmahnuo rukom. Bila sam u kupatilu i pokušala da se spremim za svirku, ali sam svaki čas izvirivala da vidim šta radi. U jednom trenutku sam samo čula repetiranje i pucanj. Izletela sam, videla da je pao, zvala sam kolegu, policiju i Hitnu pomoć - dodaje Ivana.

Problemi s novcem

 

Šuškalo se u prethodna dva dana da je Mrdaković imao problema i sa novcem, da je bio u dugovima, a Ivana dodaje i da su Miljanu mnogi dugovali novac.

- Miljan je pozajmljivao novac prijateljima i drugarima, mnogo je trošio, ali sada mu je zbog korone stao posao i imali smo finansijskih poteškoća. Međutim, pošto se kraj nazire, pravili smo planove i trebalo je da "stanemo na noge". Njegov sin Uroš je jako talentovan fudbaler, tek je trebalo da gradi karijeru. Imao je za šta da živi. I sigurna sam, da nije bilo tog alkohola, ne bi digao ruku na sebe. U tom stanju čoveku je izmenjena svest. Nije izgledao kao čovek koji je depresivan, ali verovatno je imao problem. Užasno se osećam, od petka sam na lekovima za smirenje, tako funkcionišem - kaže Ivana.


Miljan Mrdaković iza sebe je ostavio sina Uroša (vidi okvir), kog je dobio iz braka sa Andrijanom iz Niša, s kojom je bio samo godinu dana u vezi. Kasnije se zabavljao sa Natašom iz Niša, s kojom je živeo dok je igrao fudbal na Kipru za Apolon Limasol i AEK Larnaku.

Majka došla u Beograd

Miljanova devojka Ivana kaže da je u kontaktu i Mrdakovićevom majkom, koja ne može da se pomiri s gubitkom sina.
- Njegovoj majci je mnogo teško, ne smem ni da zamislim tu bol koju oseća. To ne može da se poredi ni sa čim. Čule smo se, ona je došla u Beograd. U subotu je trebalo da identifikuje telo, ali to je odloženo za danas, zato što se čeka prvi radni dan - otkriva pevačica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija