• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

18:10

ENGLESKA TUGUJE! Preminula legenda Mančester sitija!

Fudbal

ENGLESKA TUGUJE! Preminula legenda Mančester sitija!

Podeli vest

Mančester siti saopštio je danas tužnu vest – u 73. godini je preminuo Glin Pardou, najmlađi debitant u istoriji kluba

Za "plave" iz Mančestera debitovao je u aprilu 1962. godine, u duelu sa Birmingemom. Tada je imao 15 godina i 314 dana, i do dana današnjeg ostao je najmlađi igrač u prvom timu.

ČOVEK BEZ TRUNKE SRAMOTE! Posle izostavljanja Partizana iz Evrolige! Licemerna PORUKA navijačima!

Bio je član generacije koja je 1968. godine osvojila tadašnje prvenstvo Engleske (do 1992. godine zvalo se Divizija 1) i Komjuniti šild, dok je godinu dana kasnije učestvovao u osvajanju FA Kupa. Još dva pehara osvojio je u 1970. godini – engleski Liga kup i Kup pobednika kupova.

Glinova kćerka Šarlot udata je za Skota Dojla, sina Glinovog nekadašnjeg saigrača Majka Dojla, pa je tako njegov unuk Tomi Dojl, 18-godišnji vezista, koji je za Siti debitovao u oktobru prošle godine, u meču Liga kupa protiv Sautemptona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija