• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2020

11:17

JEDVA GA OTERALI SA "MARAKANE"! Zvezdin najveći promašaj pred povratkom u Englesku!

Fudbal

JEDVA GA OTERALI SA "MARAKANE"! Zvezdin najveći promašaj pred povratkom u Englesku!

Podeli vest

Radživ Van la Para nije pokazao ništa u dresu Crvene zvezde... Holanđanin je dobio otkaz a sada je na pragu novog angažmana

Stigao je kao veliko pojačanje za Ligu šampiona. Očekivalo se da bude predvodnik tima, ali... Nije uradio ništa niti ja pokazao mnogo.

Slobodan je igrač i sada čeka ponude. Britanski mediji prenose da su Norvič i Svonsi zainteresovani za njegov povratak u ligu u kojoj je stekao veliko iskustvo.

Van la Para je igrao za Hadersfild i sada bi mogao da se vrati na Ostrvo.

Početkom godine, neposredno pred prekid sezone, Van la Para nije otišao na pripreme crveno-belih i stavljen je na transfer listu.  Dejan Stanković odstranio ga je iz ekipe, a vrlo brzo je došlo do konačnog rastanka.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija