• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

18:15

RUSI POSLALI AVION PO SRBINA! Nikolić stiže u Moskvu!

Fudbal

RUSI POSLALI AVION PO SRBINA! Nikolić stiže u Moskvu!

Podeli vest

Novi trener Lokomotive iz Mosvke, Marko Nikolić stiže u Rusiju privatnim avionom

Nikolić je, kako saznaje "Telegraf", dobio radnu dozvolu i sve što je potrebno da bi preuzeo kormilo drugoplasiranog tima ruske Premijer lige i očekuje se samo potvrda onoga što je poznato još od 14. maja.

SRBIN NIJE DIKTATOR VEĆ ODLIČAN TRENER! Bivši fudbaler Lokomotive stao u odbranu Marka Nikolića!

O saradnji Nikolića i Lokomotive je već bilo reči prethodnih nedelja i baš zbog činjenice da nije dovoljno poznat u Rusiji, negodovali su i navijači Lokomotive i pojedini mediji u toj zemlji.

Foto: Starsportphoto©

Srbin, koji je vodio Rad, Partizan, Vojvodinu, Olimpiju i Videoton je u domaćoj javnosti prepoznat pre svega kao čovek koji je preporodio crno-bele tokom jedne sezone 2016/2017.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija