• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

16:30

KOMPLIKACIJE U RUSIJI! Srbin još uvek ne može da vodi ekipu Lokomotive!

Fudbal

KOMPLIKACIJE U RUSIJI! Srbin još uvek ne može da vodi ekipu Lokomotive!

Podeli vest

Srpski trener Marko Nikolić još uvek ne može da vodi ekipu Lokomotive iz Moskve, bar ne još 14 dana jer mora u obavezan karantin

Nekadašnji trener Partizana sa svojim saradnicima Radojem Smiljanićem i Goranom Basarom, ali svi oni nisu izuzeti od pravila o sprečavanju širenja korona virusa, što znači da moraju u obavezan dvonedlejni karantin.

SRBINA BAŠ NEĆE U RUSIJI! Nakon vređanja, Nikolić saznao još loših vesti!

Nikolić je sa saradnicima već smešten u jednom luksuznom hotelu u centru Moskve i ostaće tamo naredne dve nedelje, sve do 13. juna, iako mu je u ponedeljak (sutra) prvi radni dan po ugovoru koji je potpisao.

Foto: reuters‚

Srpske trenere će Rusi odmah testirati na korona virus, a moraće da ostanu u karantinu čak i u slučaju da im je nalaz negativan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija