• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

23:20

MURINJO NAPRAVIO KRUPAN REZ! Jedan od najboljih više nije poželjan u Totenhemu!

Fudbal

MURINJO NAPRAVIO KRUPAN REZ! Jedan od najboljih više nije poželjan u Totenhemu!

Podeli vest

Kapiten Totenhema, golman Ugo Ljoris nastavio je ove sezone mučenje sa povredama. Na samo 18 utakmica je Francuz bio na golu Totenhema, od čega 12 u Premijer ligi, dok je na četiri utakmice u Ligi šampiona primio 13 golova

Uzevši u obzir da Ljoris ima 33 godine i mnogo povreda, već se spekuliše da je vreme za njegovu zamenu, a kako prenose italijanski mediji, Žoze Murinjo je počeo da se raspituje za golmana Atalante Pjerluiđija Golinija.

ZVANIČNO! Doviđena prijatno! Raskinuo UGOVOR i otišao...

Italijan je već bio na Ostrvu kao član omladinaca Mančester Junajteda, a dve godine je proveo i u Aston Vili od koje ga je Atalanta otkupila 2018. za četiri miliona evra.

Foto: Tanjug/AP

Atalanta ga sada ceni 25 miliona evra i pitanje je da li će vlasnici Totenhema biti spremni da toliko daju za golmana sobzirom na finansijsku krizu zbog korona virusa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija