• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

20:25

OVO SE RETKO KADA DEŠAVA! Dortmund ponizio Paderborn, ali tu nije kraj...

Fudbal

OVO SE RETKO KADA DEŠAVA! Dortmund ponizio Paderborn, ali tu nije kraj...

Podeli vest

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na gostujućem terenu Paderborn sa 6:1, u utakmici 29. kola Bundeslige. Kuriozitet je u tome što su svih sedam golova postignuti u drugom poluvremenu

Borusija je povela u 54. minutu golom Torgana Azara, a tri minuta kasnije prednost je udvostručio Džejdon Sančo. On je posle gola podigao dres, ispod kojeg je nosio majicu sa natpisom: "Pravda za Džordža Flojda", Afroamerikanca koji je u umro 25. maja posle intervencije policije. Sančo je zbog toga dobio žuti karton.

TSC DO NOGU DOTUKAO JAVOR! Pukla "šestica" u Senti!

Jedini gol za Paderborn postigao je Uve Hinemajer u 72. minutu, a dva minuta kasnije ponovo je strelac bio Sančo. Četvrti gol za Dortmund postigao je Ašraf Hakimi u 85. minutu, među strelce se upisao i Marsel Šmelcer u 89. minutu, dok je konačan rezultat, svojim trećim golom na utakmici, postavio Sančo u prvom minutu nadoknade vremena.



Sančo je ove sezone u Bundesligi postigao 17 golova i ima 16 asistencija. Borusija Dortmund je ostvarila 18. pobedu i druga je na tabeli sa 60 bodova, sedam manje od prvoplasiranog Bajerna iz Minhena. Paderborn je pretrpeo 18. poraz i sa 19 bodova zauzima poslednje, 18. mesto na tabeli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija