• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2020

23:20

DA LI JE ON NOVI TRENER!? Stigao EKSPRESAN odgovor!

Fudbal

DA LI JE ON NOVI TRENER!? Stigao EKSPRESAN odgovor!

Podeli vest

Doskorašnji trener omladinaca Crvene zvezde Slavoljub Đorđević, u medijima je figurirao kao novi trener Radničkog iz Niša

Tim povodom klub iz Niša se oglasio po tom pitanju:

VREME PROMENA NA "MARAKANI"! Sa Zvezdom je napravio bum u Ligi šampiona, ali sada traži novi posao!

Na "Čairu" su kategorično demantovali ovakvu mogućnost, okarakterivši ovu situaciju kao pokušaj destabilizacije kluba, pred najvažniji meč sezone u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

Foto: Starsportphoto

– Ono što ja mogu da kažem, jeste da Radnički neće promeniti trenera. Radoslav Batak je pokazao da zaslužuje mesto na klupi našeg kluba, sa njim smo razgovarali o produžetku saradnje. Sa Slavoljubom Đorđevićem niko na "Čairu" nije razgovarao. Ponoviću, Radnički ima trenera, a to je Radoslav Batak. Jedino se pitam zbog čega se ova informacija u medijima pojavljuje dan pred utakmicu sezone za naš klub - rekao je sportski direktor Nišlija Dejan Propadalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija