• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2020

22:12

DRAMA NA KARAĐORĐU! Penal LUTRIJA donela i četvrtog polufinalistu Kupa Srbije!

Fudbal

DRAMA NA KARAĐORĐU! Penal LUTRIJA donela i četvrtog polufinalistu Kupa Srbije!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su na svom terenu posle 0:0 u regularnom delu uspeli da nakon penal serije (5:4) savladaju Mladost iz Lučana

Vojvodina je dominirala tokom većeg dela meča i imala nekoliko odličnih šansi, ali je mreža lučanske Mladosti bila začarana.

PARTIZAN U POLUFINALU KUPA SRBIJE! Odlična igra crno-belih, ali je REALIZACIJA ponovo zakazala!

Posle 0:0 nakon 90 minuta igre pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a detalj koji je bio presudan jeste promašen penal Predraga Pavlovića u trećoj seriji. Vojvodina je iskoristila sve jedanaesterce i plasirala se u polufinale.

Pored Novosađana u borbu za trofej Kupa Srbije plasirali su se još i Partizan, Crvena zvezda odnosno Čukarički.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija