• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.T.

04.06.2020

14:43

NIKADA NIJE VOLEO MOJE MOMKE! Mihina ćerka brutalno iskreno o odnosu sa ocem, grubim šalama i tatinim proverama!

Fudbal

NIKADA NIJE VOLEO MOJE MOMKE! Mihina ćerka brutalno iskreno o odnosu sa ocem, grubim šalama i tatinim proverama!

Podeli vest

Moj tata Siniša ratovao je sa mnom oko mojih momaka, većinu njih nije voleo, kaže starija ćerka Siniše Mihajlovića Viktorija! Ona je u jednoj italijanskoj radio-emisiji govorila o knjizi koju je napisala o Siniši

Objasnila je kako je želela da ispriča priču ne samo o šampionu na terenu i čoveku koji je pobedio leukemiju, već i o teškom, ali dobrom i osetljivom ocu.

- Knjigom o Siniši želim da otkrijem njegovu nežniju stranu, da je čovek od krvi i mesa, osetljiv, velikodušan, dobar, nekad ranjiv... O Siniši koji mi plete kikice pre nego što krenem u školu ili koji pravi budalu od sebe samo da bi nasmejao - kazala je Viktorija.

Dosadni fazoni

Bivša učesnica rijaliti programa "Ostrvo poznatih" otkrila je da su se nekada njeni prijatelji plašili da joj dođu u goste.

- Moji prijatelji su bili u strahu kad ih pozovem u goste. Kad im kažem da dođu na večeru, oni mi odgovore: "Ako je Siniša kod kuće, doći ćemo posle večere." Držao se ponekad hladno prema njima. Čak i kad bi se šalio, dešavalo se da to budu neke glupi, dosadni fazoni, pa smo morali da se smejemo na silu. Kad sam bila mala, bio je veoma ljubomoran na moje momke. Doduše, bilo je tu i moje krivice, stvarno sam kući dovodila neke čudne tipove - iskrena je bila Viktorija.

Foto: printscreen instagram

Strog zbog škole

Ona je takođe objasnila da Siniša često izgleda kao da je od granita zbog svoje disciplinovanosti i strogoće koju je trenirao i na ćerkama, ali naglašava da nikad nije preostao da se brine o njima i da im bude najveći zaštitnik i prijatelj.

- Uvek je bio prisutan u našem životu, nekad i previše. Svakog ponedeljka kad bi se vratio kući posle utakmice, iz karantina ili s gostovanja, odlazio je na razgovor kod direktora škole. To je za mene u stvari značilo da sam svakog ponedeljka bila kažnjavana... Moj problem je bio nemiran karakter, često sam se svađala s profesorima. Jednom sam Siniši na sve to prosto odgovorila: "Kakav otac, takva ćerka." Međutim, uvek je govorio da obrazovanje mora da bude na prvom mestu - rekla je Viktorija.

Konačno smo počeli da dišemo

Siniša Mihajlović je prethodnih meseci bio u strogom karantinu zbog epidemije koronavirusa, a Viktorija je ispričala da je to bio period straha za celu porodicu.
- Posebno su bila teška prethodna dva ili tri meseca zbog epidemije koronavirusa. Bilo je to kao da smo držali dah, a onda smo sad konačno opet počeli da dišemo. S druge strane, imali smo priliku da budemo non-stop sa tatom i mnogo nam je prijalo. On je uvek bio tu, ali je uvek imao posao, obaveze, odlazio, vraćao se. Sad smo mogli da pričamo na mnoge teme, da se još bolje razumemo - ispričala je Viktorija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija