• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

17:42

BAJERN GAZI SVE REDOM! Bavarci grabe ka novoj tituli! Leverkuzen ponižen na svom terenu!

Fudbal

BAJERN GAZI SVE REDOM! Bavarci grabe ka novoj tituli! Leverkuzen ponižen na svom terenu!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su u gostima Bajer Leverkuzen sa 4:2, u utakmici 30. kola nemačke Bundeslige

Lukas Alario je u desetom minutu doneo prednost Bajeru, ali je gostujući tim do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat. Prvo je Kingsli Koman izjednačio u 27. minutu, a potom su u finišu poluvremena, u 42. i 45. minutu, Leon Gorecka i Serž Gnabri preokrenuli na 1:3.
 

ZNA SAŠA ŠTA RADI! Sa Obradovićem u Zvezdu stiže i OGROMNO pojačanje!

Robert Levandovski je u 66. minutu povisio na 1:4, a poraz Bejera ublažio je Florijan Virc u 89. minutu. Bajern je prvi na tabeli sa 70 bodova, dok je Leverkuzen peti sa 56 osvojenih bodova.

Fudbaleri Bajerna su se pred današnji meč u Leverkuzenu zagrevali u majicama na kojima je bilo ispisano: "Crveni karton rasizmu - BlackLiveMatters" i tako se pridružili protestima protiv rasizma nakon ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u SAD.

Fudbaleri Lajpciga i Paderborna odigrali su nerešeno 1:1! Lajpcig je poveo u 27. minutu golom Patrika Šika i tu prednost je, sa igračem manje na terenu, čuvao do 92. minutu kada je Krisijan Štodik izjednačio na 1:1.

Lajpcig je treći na tabeli sa 59 bodova, ima bod manje od Borusije Dortmund, dok je Paderborn poslednji sa 20 osvojenih bodova.



Sa druge strane fudbaleri Fortune i Hofenhajma odigrali su nerešeno 2:2. Domaća ekipa je povela golom Rovena Heningsa u petom minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Benjamin Hubner dobio crveni karton i ostavio Hofenhajm sa deset igrača na terenu.

Međutim, to nije poremetilo Hofenhajm pošto je Munas Dabur u 16. minutu izjednačio na 1:1, a potom je Stiven Cuber u 61. minutu doneo i prednost Hofenhajmu. Konačan rezultat postavio je Henings u 76. minutu sa penala. Hofenhajm je šesti na tabeli sa 43 bodova, dok je Fortuna na 16. mestu sa 28 bodova.


Majnc je na gostovanju Ajntrahtu slavio sa 2:0 golovima Muse Niakatea i Pjera Kunde. Ajntraht je na 11. mestu na tabeli Bundeslige sa 35 bodova, dok je Majnc na poziciji 15 sa četiri boda manje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija