• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

19:50

ŠOK! Verner (ipak) NE IDE U ČELSI? Iz Lajpciga poručili: ON JE NAŠ!

Fudbal

ŠOK! Verner (ipak) NE IDE U ČELSI? Iz Lajpciga poručili: ON JE NAŠ!

Podeli vest

Fudbalski klub Lajpcig demantovao je vesti iz Engleske da je Timo Verner već dogovorio sve uslove sa Čelsijem

U petak su se informacije da je dogovoren Vernerov prelazak u redove "plavaca", pošto je on prethodno dovođen u vezu sa Liverpulom. Međutim, pred susret "bikova" sa Paderbornom, Mintclaf je otkrio da još nema dogovora oko otkupne klauzule koja iznosi 54 miliona funti.

BOMBA U NEMAČKOJ! Bajern završio OGROMNO POJAČANJE i to iz MANČESTERA!

- Za sada, Timo Verner nije povukao klauzulu, niti nas je klub kontaktirao oko transfera. Nije došlo ni do kakve razmene, tako da nemamo šta da prijavimo. Timo Verner je igrač Lajpciga -  istakao je Mintclaf.

- Bilo nam je važno da produžimo ugovor sa njim, što smo učinili prošlog leta, pošto je za naš mladi klub važno da nijedan igrač ne ode za džabe. Naravno, stavljena je ta klauzula koja mu daje priliku da napravi sledeći korak. On je sada na vozačevom sedištu, nismo mi.

Foto: Reuters

Ukoliko Vernerov transfer bude kompletiran uskoro postoji mogućnost da će napustiti Lajpcig pre nego što "bikovi" odigra odloženi dvomeč četvrtfinala Lige šampiona, koji je na programu u avgustu. Mintclaf je istakao da za to nije siguran, ali da bi 24-godišnji fudbaler trebalo da ostane u Lajpcigu do kraja sezone u Bundesligi.

- Ukoliko Timo Verner promeni klub, siguran sam da će oni prvi uvideti klauzulu po kojoj će on završiti sezonu u Bundesligi, kada god da se to desi. O Ligi šampiona možemo da pričamo kada budemo znali kada će se igrati, a to neće biti odlučeno pre sredine juna - naglasio je Mintclaf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija