• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2020

21:40

NEMA DILEMU: Bolji smo nakon KORONE!

Fudbal

NEMA DILEMU: Bolji smo nakon KORONE!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford rekao je da je njegova ekipa sada u mnogo boljoj poziciji, uoči nastavka takmičenja, nego što je bila kada je u martu Premijer liga prekinuta zbog pandemije koronavirusa

Uoči prekida takmičenja Junajted je bio u dobroj formi, nije izgubio u poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima. Pauzu od tri meseca Rašford je iskoristio da se oporavi od povrede leđa zbog koje je propustio brojne utakmice.

FRANCUZ IDE IZ FENERA, ALI... Lovernj opet rastužio "grobare"!

Mančester junajted će sezonu nastaviti 19. juna u Londonu, utakmicom protiv Totenhema.

- Vraćajući se sa pauze, mislim da smo sada u mnogo boljoj poziciji nego što smo bili pre prekida. Moramo da idemo utakmicu po utakmicu, da ne žurimo. Naporno radimo na treninzima, uklapamo se kao tim sa igračima koji se vraćaju posle povreda. Mislim da sam imao najbolju sezonu, pre nego što sam se povredio, ali sada sam potpuno spreman i odlučan- rekao je Rašford.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija