• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2020

17:15

U NIŠU JE BILO APSOLUTNO SVEGA! Sedam golova, otvoreni prelom fudbalera Rada, crveni karton i pobeda Radničkog!

Fudbal

U NIŠU JE BILO APSOLUTNO SVEGA! Sedam golova, otvoreni prelom fudbalera Rada, crveni karton i pobeda Radničkog!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas u Nišu beogradski Rad sa 4:3, u utakmici 28. kola Super lige Srbije

 

Rad je poveo u 11. minutu golom Veljka Trifunovića, a prednost je udvostručio Andrija Kaludjerović u 20. Domaći su posle toga uspeli da izjednače golovima Nikole Čumića u 28. i Stefana Mihajlovića u 30. minutu. Beogradski tim je ponovo poveo u 51. minutu novim golom Kaludjerovića, a četiri minuta kasnije izjednačio je Stefan Mitrović.

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) STRAVIČNE SCENE U NIŠU! Fudbaler Rada doživeo otvoren prelom, igrači oba tima U NEVERICI!

Pobedonosni gol postigao je Čumić u 86. minutu.

Rad je od 77. minuta igrao sa desetoricom igrača, pošto je drugi žuti karton dobio Nemanja Petrović. Utakmica će ostati u senci strašne povrede Strahinje Tanasijevića koji je doživeo otvoreni prelom zgloba.

Foto: Starsportphoto

Radnički je ostvario 14. pobedu u ligi i šesti je na tabeli sa 46 bodova. Rad je nastavio niz loših rezultata, ekipa je sa najviše poraza u ligi - 21 i pretposlednji je na tabli sa 15 bodova.

U sledećem kolu Radnički će igrati na gostovanju protiv Radnika, a Rad će dočekati Voždovac.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija