• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2020

16:00

BIJU PO UŠIMA! Kazna 200.000 funti ko prekrši propise u Premijer ligi!

Fudbal

BIJU PO UŠIMA! Kazna 200.000 funti ko prekrši propise u Premijer ligi!

Podeli vest

Čelnici Premijer lige uveli su rigorozne kazne za sve fudbalere i klubove koji budu kršili propise o izolaciji uoči nastavka sezone prekinute pandemijom koronavirusa

Premijer liga igraće se iza zatvorenih vrata od 17. juna, a pratiće je striktni protokol vezan za epidemiju virusa Covid-19.

Kako piše San, rukovodstvo Premijer lige može ekspresno da kažnjava sve koji budu kršili propise. Navodno prete kaznom za fudbalere od 200.000 funti. Ukoliko se prekršaji budu ponavljali klubovima koji ne uspeju da zauzdaju igrače preti i oduzimanje bodova.

GOTOVO! KAKVA BOMBA NA OSTRVU! Čelsi platio 60.000.000 evra i UKRAO VELIKO POJAČANJE Liverpulu!

VELIKA ODLUKA! Dozvoljen trening sa kontaktom u Premijer ligi!

 

Premijer liga će pažljivo pratiti čistoću na stadionima, a ukoliko se ne budu poštovali propisi i tu preti kazna klubovima.

- Nastavljamo sezonu u sredu 17. juna, ali ne možemo to još da ozvaničimo dok se ne ispune zdravstveni uslovi koji su prioritet. Žao nam je što nema publike, ali smo se pobrinuli da ima barem fudbala i da navijači mogu da gledaju  92 utakmice u ostatku sezone - saopštili su iz Premijer lige

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija