• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2020

11:31

VOLEO BIH DA PRIČA O NJEGOVIM GOLOVIMA! I Mijat ozbiljno potkačio Jovića!

Fudbal

VOLEO BIH DA PRIČA O NJEGOVIM GOLOVIMA! I Mijat ozbiljno potkačio Jovića!

Podeli vest

Kakva je sudbina Luke Jovića u Realu? Legendarni as Predrag Mijatović više nije optimista

- Voleo bih da mogu da pričam o tome kako postiže golove. Mlad je, dobio je veliku šansu posle sjajne sezone u Ajntrahtu, ali je zasad nije iskoristio, tako da nismo videli previše od njega. Tek neke detalje koji su nedovoljni da bi moglo da se kaže kako je igrač za Real. Čini mi se da ni sam Luka Jović nije 100 odsto zainteresovan za ideju da uspe u Madridu - rekao je Mijatović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Naravno da neka rešenja moraju da se nađu. Možda je kontraproduktivno da nastavi da igra za Real kao dosad.

Mijat je govorio i o statusu Serhija Ramosa u Realu.

- Bilo bi dobro da vidim Ramosa još dugo godina u Realu. Nebitno da li će obnavljati ugovor sezonu za Sezonu ili će odmah potpsati na još dve godine. Jero, Raul i Kasiljas napuštali SU Real na mala vrata. A Ramos mora da se penzionire u Madridu. Navijam da obnovi saradnju, jer bi to značio pozitivan signal za sve u klubu. Odličan je fudbaler, a i došlo je vreme da konačno jedan Španac okončna karijeru na stadionu „Santjago Bernabeu" - dodao je Peđa Mijatović.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija