• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2020

21:20

NEDOUMICA U SUPERLIGI VIŠE NEMA! Poznati svi učesnici evropskih kvalifikacija!

Fudbal

NEDOUMICA U SUPERLIGI VIŠE NEMA! Poznati svi učesnici evropskih kvalifikacija!

Podeli vest

Nakon što smo saznali finaliste Kupa Srbije postalo je jasno i koji će klubovi igrati kvalifikacije za evropska takmičenja i predstavljati našu državu ovog leta

 

Odavno je bilo jasno da će Crvena zvezda u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da će Partizan pokušati da se domogne Lige Evrope, a sada je postalo jasno i koja će još dva srpska kluba imati čast da predstavljaju našu državu na Evro sceni.

SRBIJA ILI MAĐARSKA? - KO PRE POZOVE! Najbolji strelac Superlige ne bira reprezentaciju!

Nakon što je poražen od Inđije u 28. kolu, Čukarički je imao šansu da se Lige Evrope domogne samo pobedom u polufinalu Kupa nad Vojvodinom, a onda i da se nada da će doći do trofeja. Međutim, Novosađani su pobedili sa 1:0 i tako srušili snove "brđana".

Foto: Starsportphoto

Tada je postalo jasno da će u kvalifikacije pored Partizana i Vojvodina, odnosno ekipa TSC-a koja je proslavila pobedu "lala" ove srede na Banovom brdu. Tim iz Bačke Topole siguran je na četvrtoj poziciji Superlige, a upravo će klub sa tog mesta u kvalifikacije jer je jasno da će osvajač Kupa biti ekipa koja je već obezbedila Evropu.

Na dva kola do kraja ostalo je još da se reši ko će igrati od drugog, a ko od prvog kola kvalifikacija. Partizan je za sada u pol poziciji, ali naredna dva meča igra protiv Čukaričkog i direktnog rivala Vojvodine u Novom Sadu. Dakle, Novosađani imaju priliku da prestignu crno-bele i pohod ka Evropi krenu nešto kasnije ovog leta, dok će TSC svakako igrati od prvog kola bilo da završi na četvrtoj ili trećoj poziciji (za koju još uvek imaju šansu).

Foto: Starsportphoto

Dakle, uzbuđenja do kraja Superlige će svakako biti, a glavni akteri su Partizan i Vojvodina koji će pored borbe za drugo mesto, voditi borbu i za Kup Srbije 24. juna.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija