• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

13:50

(VIDEO) MIHA "IZBUŠIO" GOLMANA BOLONJE! Još uvek nema leka za Sinišinu levicu!

Fudbal

(VIDEO) MIHA "IZBUŠIO" GOLMANA BOLONJE! Još uvek nema leka za Sinišinu levicu!

Podeli vest

Naš trener Siniša Mihajlović pokazao je da njegova levica još uvek ume opasno da pripreti golmanima

Ovoga puta to je demonstrirao na treningu Bolonje gde je golmanu svoje ekipe davao jako malo šansi da mu odbrani šuteve sa distance.

SVI SU SE UPLAŠILI ZBOG MIHAJLOVIĆA! Bolonja se HITNO oglasila zbog Siniše, pominje i karantin!

Nakon što je najpre pogodio prečku, Mihin naredni udarac je "skinut", da bi usledilo "bušenje mreže" sa 16 metara.

Italijanski mediji prenose da je Bolonja igrala meč sa dva tima po 11 igrača i da je Srbin forsirao formaciju 4-3-3 pred duel sa Juventusom koji je na programu 22. juna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinisa’s still got it ? #WeAreOne

Објава коју дели Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc) дана 13. Јун 2020. у 2:36 PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija