• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2020

17:10

ANĆELOTI UTAJIO POREZ! Sledi velika kazna!

Fudbal

ANĆELOTI UTAJIO POREZ! Sledi velika kazna!

Podeli vest

Špansko tužilaštvo optužilo je trenera Evertona Karla Ančelotija za utaju poreza od oko miliona evra u vreme kada je bio trener fudbalskog kluba Real Madrid

Kako je prenela "Marka", italijanski trener utajio je 1.062.082 miliona evra na osnovu prava na fotografije za dve sezone u madridskom klubu.

TRENER MORA DA BRANI ŠPANCA! Solskjer: De Hea je najbolji golman na svetu

Za vreme boravka u Realu potpisao je dva ugovora, prvi o zaposlenju, a drugi za prenos prava na njegove fotografije.

Ančeloti je u prvoj sezoni u Realu osvojio Ligu šampiona i Kup Španije, ali je napustio klub na kraju sezone 2014/2015 u kojoj je ekipa ostala bez trofeja. Posle Reala predvodio je Bajern Minhen i Napoli, a Everton je preuzeo 2019. godine. Pre toga radio je u Redjani, Parmi, Juventusu, Milanu, Čelsiju i Pari Sen Žermenu.

Jedan je od samo trojice trenera koji je tri puta osvajao trofej Lige šampiona, dva puta sa Milanom i jednom sa Realom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija