• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

21:20

SVI BI ONI VOLELI DA IMAJU NOVAKA ĐOKOVIĆA! Nole dobio podršku: Bićeš još jači posle ovih udaraca!

Fudbal

SVI BI ONI VOLELI DA IMAJU NOVAKA ĐOKOVIĆA! Nole dobio podršku: Bićeš još jači posle ovih udaraca!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije (FSS) podržao je danas Novaka Đokovića koji je na meti međunarodne kritike zbog organizovanja teniskih turnira tokom pandemije korona virusa

- Kad kažeš uspeh, misliš na Novaka, kad se traži humanost, onda vidiš Đokovića. Nekoliko godina najbolji sportista sveta, čovek čijim stazama bi mnogi hteli da koračaju, ali ne mogu. Zato Novače, glavu gore, bio si i ostao pre svega veliki čovek, a onda naša ikona - objavio je FSS na društvenim mrežama.

(HIT FOTO) NAŠLI SE NOLE, TIM, ZVEREV, SAVO MILOŠEVIĆ, DIMITROV NA PARTIJI FUDBALA... Ne, nije vic! OVO MORATE VIDETI!

Đoković je ove nedelje objavio da su on i njegova supruga zaraženi korona virusom.


On je organizovao turnire u Beogradu i Zadru, čiji su se učesnici zarazili, zbog čega ga kritikuju mnogi teniseri i svetski mediji jer je to učinio usred pandemije.

Foto: Starsportphoto

Ocenili su da je neodgovoran i da daje loš primer, i ukazali da bi nastala situacija mogla da utiče na odigravanje Ju Es opena.

- FSS je samo jedna od institucija koja ne krije svoj ponos što imamo tebe, jednog od najvećih sportista svih vremena - naveo je FSS.

- Poznajući tvoj karakter, znamo da ćeš posle ovih najtežih i najprizemnijih udaraca biti još jači za sve one koji bi voleli da imaju jednog Novaka. Šampione, do novih pobeda - zaključio je FSS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bocko

pre 3 godine

Ma ne treba Nole ni da se obazire na ovo pljuvanje, uostalom, odrasto je ovde u Srbiji, a kod nas te verbalno pljuju od malena, svaki dan, tako da je Nole i navikao.... zato neka pusti te belosvteske da se ispljuju i po nasem receptu, nastavi kao da se nikada nista nije desilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija