• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2020

13:47

HRVATE VOLE U SRBIJI! Vošin štoper bez dlake na jeziku: Nije lako, Partizan i Zvezdu guraju sudije!

Fudbal

HRVATE VOLE U SRBIJI! Vošin štoper bez dlake na jeziku: Nije lako, Partizan i Zvezdu guraju sudije!

Podeli vest

Slavko Bralić, štoper Vojvodine, ne krije da se slavilo na Karađorđu posle pobede nad Partizanom posle penala (4:2) i osvajanja Kupa Srbije

- Uh, presrećni smo, popila se i koja čašica više, jebi*a, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan -  rekao je 27-godišnji centralni bek za 24sata.hr.

O samom meču vrlo kratko.

- Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Celu utakmicu su vređali našeg trenera Nenada Lalatovića jer je dete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmeri s nas na sebe. Lalatović je sjajan čovek, stručnjak i motivator - dodaje Bralić, inače jedini Hrvat u Superligi.

(FOTO) LALATOVIĆ UZEO BAKLJU I VREĐAO GROBARE! Fudbaleri Vojvodine u Novom Sadu proslavili trofej Kupa Srbije!

NATERAO SAM 10.000 GROBARA DA PLAČU DOK JA DIŽEM TROFEJ! Lalatović puca od samopouzdanja: Samo nastavite da me ovako motivišete!

 

- Ja u Srbiji nisam imao nikakvih neprijatnosti, a jedini sam hrvatski fudbaler ovde. Klub je sređen, finansije su uredne, a uslovi fantastični, imam ugovor do sledećeg leta. Vole ovde Hrvate, Delač je ostavio trag, a sad, ovim osvajanjem Kupa, verovatno i ja.

Ima međutim i stvari koje mu se ne dopadaju. Sudijski kriterijum recimo.

- Teško je u Srbiji, Zvezdu i Partizan sudije guraju. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvalitet malo razvodni, ali ima i ovde, kao uostalom i na celom Balkanu, puno sjajnih igrača. Čuvao sam Nigerijca Umara Sadika, pa to je napadač od 20.000.000 evra. Došao je iz Rome, u Ligi Evrope se poigravao sa štoperima Mančester junajteda, Hari Megvajer je pored njega izgledao smešno -  završava Bralić intervju za 24sata.hr.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija