• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2020

11:13

"VEČITI", JURIIIIIIIIIŠ! Srbin raskinuo ugovor, SLOBODAN JE!

Fudbal

"VEČITI", JURIIIIIIIIIŠ! Srbin raskinuo ugovor, SLOBODAN JE!

Podeli vest

Bogdan Planić, defanzivac Steaue, od FIFA dobija sertifikat da može da izabere novi klub tokom leta

Kako prenosi HotSport, defanzivac je preko advokata uputio pismo za raskid ugovora sa timom iz Bukurešta. Na ovaj potez se odlučio zbog enormnog smanjenja plate preko nekoliko meseci zbog korone, a posebno odluke čelnika da sa još sedam kolega mesečno dobija samo 700 evra!?

RAT SRBINA I RUMUNA! Nekadašnji štoper Zvezde hoće da pobegne, predsednik traži 10.000.000 evra!

HAOS U RUMUNIJI! Bekali izvređao Srbina zbog para: Planić je čovek bez karaktera!

 

Ovim potezom je prekršena odredba ugovora, ali pošto je imao opciju za ostanak naredne sezone Srbin se odlučio da napusti ‘rumunsku Zvezdu’.

Slučaj je došao pod patronat FIFA, koja će izdati sertifikat Planiću, tako da će moći tokom leta da pronađe klub kao slobodan igrač. Očekuje se reakcije s druge strane, koja sigurno neće mirno prihvatiti odluku, ali bez obzira na eventualno suđenje igrač ce moći da se bavi svojim poslom.

Čeka se nova destinacija, a kako pomenuti portal prenosi za Planića su interesovanje pokazali Kluž, Antalija i Paok. Pošto prelazni rok zvanično startuje 14. jula, ima dovoljno vremena da se pojavi još neko, a pre raskida Steaua je odbila kupce za Planića, pošto je tražila čak 10.000.000 evra i realno je da će ostati ‘praznih šaka’. Podsećanja radi, za Planića su interesovanje pokazali Crvena zvezda i Partizan.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija