• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2020

19:27

(VIDEO) U TORINU ODAVNO POSTOJI SAMO JEDAN VLADAR! Rekord Bufona, Kristijanova "lepotica" i siguran pohod ka novom Skudetu!

Fudbal

(VIDEO) U TORINU ODAVNO POSTOJI SAMO JEDAN VLADAR! Rekord Bufona, Kristijanova "lepotica" i siguran pohod ka novom Skudetu!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa pobedili su danas na svom terenu ekipu Torina sa 4:1, u utakmici 30. kola italijanske Serije A

 

Juventus je, u meču u kojem je Đanluiđi Bufon postao apsolutni rekorder Serije A po broju nastupa, poveo već u trećem minutu pogotkom Paula Dibale, na asistenciju Huana Kuadrada.

(VIDEO) RONALDOV PROJEKTIL! Šut Kristijana od 105 km/h završio u mreži!

Na 2:0 povisio je upravo Kuadrado, a asistent je ovog puta bio Kristijano Ronaldo.

Andrea Beloti je sa bele tačke u finišu prvog poluvremena smanjio na 2:1, a pobedu Juventusa potvrdili su Ronaldo u 61. i Kofi Djidji autogolom u 87. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Juventus je prvi na tabeli sa 75 bodova, odnosno ima sedam više od drugoplasiranog Lacija koji kasnije večeras igra protiv Milana. Torino je na 15. poziciji sa 31 bodom.

Fudbaleri Juventusa u narednom gostuju Milanu, dok će Torino dočekati Brešu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija