• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2020

12:59

UHAPŠENI NAPADAČI NA TOŠIĆA! Pored noža imali su i elektrošoker!

Fudbal

UHAPŠENI NAPADAČI NA TOŠIĆA! Pored noža imali su i elektrošoker!

Podeli vest

Pojavili su se novi detalji napada na Duška Tošića i Andreju Milutinovića, koordinatora za fizičku pripremu i rehabilitaciju fudbalske reprezentacije Srbije. Nemile scene dogodile su se na Malom Kalemegdanu prilikom treninga

Tošić i Mulutinović napadnuti su oko 10 časova. Do incidenta je došlo nakon što su tri mladića kamenicama gađali mlade fudbalere koje je Milutinović trenirao.

Zatim su tri huligana došla do Tošića i Milutinovića i usledila je verbalna rasprava. Obesni mladići imali su nož i elektrošoker.

Nakon toga su pokušali da pobegnu, ali su ih policajci iz Starog grada brzo uhapsili. Utvrđeno je da su u pitanju tri osobe stare po 17 godina R. M. J. Ć. i N. B.

Nije bilo povređenih osoba. Pronađen je elektrošoker, u toku je pretraga terena kako bi se našao nož. O slučaju je obavešten nadležni tužilac.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 3 godine

To je ta naša omladina, naša svetla budućnost kojoj treba ustupiti mesto ... More šalji to u Padinsku skelu da okopava kukuruz celo leto, da izduvaju ventile

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija