• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2020

23:41

(VIDEO) DOK SE ROMA I NAPOLI "SVAĐAJU", ATALANTA POBEŽE SA LIGOM ŠAMPIONA! Napoli slavio na San Paolu, da li već sada znamo ko ide u elitu?

Fudbal

(VIDEO) DOK SE ROMA I NAPOLI "SVAĐAJU", ATALANTA POBEŽE SA LIGOM ŠAMPIONA! Napoli slavio na San Paolu, da li već sada znamo ko ide u elitu?

Podeli vest

Fudbaleri Napolija pobedili su Romu sa 2:1 u 30. kolu Serije A

Dok se Napoli i Roma svađaju oko pozicije broj pet, četvrto mesto počinje da im bude nedostižno. Atalanta je novom pobedom uspela dodatno da pobegne, a trijumf Napolitanaca samo je ostavio teoretsku šansu ekipi Karla Anćelotija koja je pogocima Kaljehona i Insinjea uspela da slavi protiv "vučice". Utešni pogadak za goste delo je Mktarijana.

(VIDEO) VUČICI PRESELA LAZANJA! Roma nije zaslužila Ligu šampiona, Udine očitale lekciju u Rimu!

Fudbaleri Atalante pobedili su večeras na gostujućem terenu Kaljari sa 1:0, u utakmici 30. kola Serije A.

Foto: Tanjug/AP

Kaljari je postigao gol u 12. minutu, ali je pogodak Djovanija Simeonea poništen zbog ofsajda.  U 26. minutu Kaljari je ostao sa desetoricom pošto je isključen Andrea Karboni kada je napravio penal.

Minut kasnije jedini gol na utakmici postigao je Luis Muriel. Atalanta ima 63 boda, bod manje od trećeplasiranog Intera. Kaljari zauzima 11. mesto sa 39 bodova.

Sampdorija je pobedila Spal sa 3:0 i osvojila važne bodove u borbi za opstanak. Dvostruki strelac bio je Karol Linet, koji je golove postigao u 12. minutu i trećem minutu nadoknade prvog poluvremena. Strelac je bio i Manolo Gabijadini u 45. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Sampdorija se popela na 14. mesto sa 32 boda i ima sedam bodova više od Lečea, koji je prvi u zoni ispadanja. Spal je poslednji na tabeli sa 19 bodova. Breša je pobedila Veronu sa 2:0, golovima Andree Papetija u 52. minutu i Alfreda Donarume u šestom minutu nadoknade vremena.

Breša je pretposlednja na tabeli sa 21 bodom i nalazi se na šest bodova od sigurne zone. Verona je osma sa 42 boda i ima četiri boda manje od šestoplasiranog Milana. U ostalim utakmica Fiorentina je kao gost pobedila Parmu sa 2:1, a Udineze i Djenova odigrali su nerešeno 2:2.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17