• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2020

18:05

(VIDEO) MOGLO JE I BOLJE, ALI SU U ZVEZDI ZADOVOLJNI! Šampionu Srbije se otvara put ka Ligi šampiona!

Fudbal

(VIDEO) MOGLO JE I BOLJE, ALI SU U ZVEZDI ZADOVOLJNI! Šampionu Srbije se otvara put ka Ligi šampiona!

Podeli vest

Fudbaleri Sent Galena ponovo su provoplasirani tim u Švajcarskoj nakon što su u 30. kolu odigrali 1:1 na gosotvanju u Ženevi protiv Serveta

 

Švajcarsko prvenstvo postalo je jedno od najpraćenijih, bar što se tiče navijača Crvene zvezde koji su nadaju da bi titulom Sent Galen poslao crveno-bele među povlašćene ekipe u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok navijača Partizana navijaju za Jang Bojs kako bi dobili status nosioca u plej-ofu Lige Evrope.

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Švajcarci rastužili crveno-bele, ali OBRADOVALI PARTIZAN!

Jang Bojs je poražen u subotu od Bazela sa 3:2 pa je Sent Galen imao priliku da ih pretekne ovog popodneva i u tome uspeo. Istina, prilično nezgodno gostovanje, ali jedan bod je bio i više nego zlata vredan jer je domaćin bio bolji rival.

Foto: Starsportphoto

Vodili su gosti golom Ruflija u 18. minutu, ali je u 61. Bosanac Miroslav Stanovović, nekadašnji igrač Vojvodine postavio konačan rezultat. 

U Švajcarskoj je na programu još šest mečeva, mada mnogi sumnjaju i da bi liga mogla da se prekine pošto je nekoliko igrača Ciriha pozitivno na koronavirus te su njihovi mečevi odloženi do daljnjeg. U tom slučaju šampion bi bila upravo ekipa Sent Galena koja je trenutno prvoplasirani tim.

Ako se šampionat nastavi, što je možda i realnije, čini se da će upravo poslednje kolo i meč Jang Bojsa i Sent Galena odlučiti šampiona.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija