• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2020

14:27

HRVAT OŠTRO PORUČIO! Ne gledajte mi u ličnu kartu!

Fudbal

HRVAT OŠTRO PORUČIO! Ne gledajte mi u ličnu kartu!

Podeli vest

Hrvatski fudbaler 34-godišnji Luka Modrić, uprkos godinama, i dalje igra na visokom nivou, a sa Realom je osvojio titulu prvaka Španije

 

- Cela sezone je bila spektakularna. Morali smo rotirati jer imamo puno igrača. Iako ja uvek želim da igram, trener mora da rotira. Osećam se dobro na terenu. Godine? Ne želim da se gleda u moju ličnu kartu, nego ono što radim na terenu. Ne volim da razgovaram o godinama -  rekao je Modrić.

ON ĆE NAGRABUSITI! Trener Barselone TUŽAN I LJUT, zna da je bivši!

(VIDEO) ŠPANCI BLJUJU VATRU! Bruka i sramota, zarađuje 17.000.000 evra, a SPAVA na utakmici!

 

Modrić (34) je govorio i o šansama Reala u Ligi šampiona. "Kraljevski" klub očekuje revanš utakmica osmine finala početkom avgusta protiv Mančester sitija, a prvi duel na Santjago Bernabeuu je pripao "građanima" (2:1).

- Ova ekipa nikada nije zadovoljna. Čeka nas težak susret sa Sitijem. Ne možemo uvek da pobeđujemo, ali imamo dovoljno snage da odigramo sjajnu utakmicu. Daćemo sve od sebe da preokrenemo poraz iz Madrida od 1:2. Moramo da se  odmorimo i pripremimo dobro za ono što nas čeka. Biće to jako teška utakmica i nadam se da ćemo biti na nivou -  istakao je Modrić.

Modrić je član Reala od 2012. i za ovaj klub je odigrao 342 meča, postigao 22 gola i zabeležio 55 asistencija. Kapiten reprezentacije Hrvatske je 2018. proglašen najboljim igračem sveta.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija