• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2020

18:00

(VIDEO) MITROGOL NASTAVIO DA MELJE! Srbin postao najbolji strelac Čempionšipa!

Fudbal

(VIDEO) MITROGOL NASTAVIO DA MELJE! Srbin postao najbolji strelac Čempionšipa!

Podeli vest

Naš reprezentativac Aleksandar Mitrović postigao je 25. i 26. gol u sezoni u meču 45. kola Čempionšipa koji je njegov Fulam rešio u svoju korist posle goleada protiv Šefild Venzdeja sa 5:3

 

Srbin je metu pogodio u 27. odnosno 41. minutu (penal) i tako došao do prvog mesta liste strelaca u Čempionšipu pretekavši tako Votkinsona iz Brentorda.

(VIDEO) MITAR SE VRATIO I POGODIO! Srbin overio borbu za Premijer ligu!

Pre Mitrovića u strelce se upisao i Kebano koji je doneo vođstvo Fulamu, a Srbin ga duplirao svega 15 minuta kasnije, da bi do poluvremena još jednom poslao loptu u mrežu.

Utakmica je zavrešena rezultatom 5:3. Kebano je postigao još jedan pogodak, a na listu strelaca se upisao i Rid kome je asistirao Mitrović. Za goste su strelci bili Nuhiu (dva puta) i Marfi.

Ovom pobedom Fulam je održao teoretske šanse da se domogne direktnog plasmana u Premijer ligu, ali im za tako nešto treba pobeda u poslednjem kolu protiv Vigana, dok VBA i Brentford moraju da izgube.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija