• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

15:24

ZA SRBINA DAJU 30.000.000 EVRA! Milan juri našeg reprezentativca i ne žali pare!

Fudbal

ZA SRBINA DAJU 30.000.000 EVRA! Milan juri našeg reprezentativca i ne žali pare!

Podeli vest

Dugo se spekulisalo da je Luka Jović nadomak Milana, ali je trener Real Madrida Zinedin Zidan pre nekoliko dana potvrdio da napadač ostaje na "Santiago Bernabeu"

Ipak, mogao bi jedan Srbin ovog leta da obuče dres "rosonera". Meta je Filip Kostić.

Prema informacijama iz Italije, srpski krilni vezista je jedna od želja budućeg trenera i direktora Ralfa Rangnika, koga je oduševio na bundesligaškim terenima.

SRPSKA MAŠINA DONOSI MILIONE NEMCIMA! Kostić može da ide SAMO POD JEDNIM USLOVOM!

(VIDEO) SRBI SE RADOVALI! Ajntraht konačno pobedio, Grujina Herta nastavlja da melje!

 

Rangnik je navodno odlučan da ga dovede u Milano, mada je pitanje da li je u stanju da da realizuje posao, pre svega zbog finansija.

Američki vlasnici Milana odredili su budžet od samo 75.000.000 evra za pojačanja ovog leta, pa je veliko pitanje šta od želja mogu da ispune Rangniku. Rebića će otkupiti za 25.000.000 evra, što znači da im preostaje još 50.000.000 za novajlije.

 

Baš je to suma koju u Frankfurtu potražuju za svoja tri najvrednija igrača na tržištu: Filipa Kostića, Evana Endiku i Kevna Trapa, a navodno su sva trojica mete sedmostrukog prvaka Evrope. Srbin je procenjen na 30.000.000 evra, francuski štoper na 13.000.000, a nemački golman na 7.000.000. Pitanje je da li će u Milanu baš toliko rizikovati i omogućiti Rangniku da iz istog kluba dovede tri fudbalera i time zaključi prelazni rok. Naravno, postoji opcija da Milan kupi samo Filipa Kostića po ceni od 30.000.000 evra.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija