• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

19:15

PREMIJER LIGA! Totenhem za 45 minuta razbio Lester! Murinjo učino uslugu svom bivšem klubu!

Fudbal

PREMIJER LIGA! Totenhem za 45 minuta razbio Lester! Murinjo učino uslugu svom bivšem klubu!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema savladali su ekipu Lester sitija sa 3:0 u 37. kolu Premijer lige čime su omogućili Mančester junajtedu da u slučaju trijumfa nad Vest Hemom preskoče Lester na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona

Sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu, kada su postignuta sva tri gola. Prvi već u šestom minutu, a iako je zvanično upisano da je to autogol Džastina, zasluge idu Hjon-Min Sonu.

(VIDEO) LOŠE VESTI ZA ZVEZDU, ODLIČNE ZA PARTIZAN! Sent Galen posustaje, crveno-bele čeka TEŽI PUT KA LIGI ŠAMPIONA!

U 37. minutu su četvorica igrača fenomenalno istrčali na polovinu rivala, usledila je asistencija Lukas Moure za Harija Kejna, a onda efektna realizacija kapitena engleske reprezentacije. Samo tri minuta kasnije isti igrač je ponovo bio strelac za konačnih 3:0!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija