• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Mozzartsport

20.07.2020

00:40

KALABA OTKRIO SVE DETALJE! Pavlović o Monaku, kao i o mogućoj pozajmici...

Fudbal

KALABA OTKRIO SVE DETALJE! Pavlović o Monaku, kao i o mogućoj pozajmici...

Podeli vest

Doskorašnji defanzivac Partizana Strahinja Pavlović, napustio je Srbiju i krenuo put Monaka čije će boje braniti u narednom periodu

Sa kompletnom dokumentacijom. Između ostalog, radnom dozvolom, potvrdom da je član Monaka i dva negativna nalaza na virus COVID-19, Pavlović se uputio ka Francuskoj...

(FOTO) SUTRA POTPISUJE ZA CRNO-BELE!? Partizan pronašao desnog beka!

- Posle malo dužeg odmora, svega što se dešavalo zbog pandemije, napokon stižem u Monako. Na licu mesta ću se uveriti kako će sve funkcionisati. Dolazim u nov tim i novi grad, ali ću dati sve od sebe da se što pre prilagodim tamošnjem fudbalu i budem najbolji što mogu - hrabro je najavio popularni Kalaba.

Spreman za velike izazove, čak i promene trenera. Jedan ga je doveo (Leonardo Žardim), s drugum je komunicirao (Roberto Moreno), a treći će ga dočekati (Niko Kovač).

- Tako izgleda. I ništa se ne menja. Fokus ostaje isti, znam šta mi je cilj!

Mada nije od početak radio sa grupom, iznenadna rokada na klupi može da bude od koristi Pavloviću, jer dolazi novi šef struke, samim tim sve dosad se poništava.

- Svi ponovo krećemo od nule. Momci koji su tamo nisu igrali fudbal četiri meseca, ja jesam. Pauzirao sam minulih 15 dana, od završetka sezone, potom počeo individualno da treniram. Nisam mnogo izgubio, taman sam se odmorio koliko mi je potrebno.

Foto: Starsportphoto

Strahinja bi na stadionu "Luj Drugi" mogao da bude deo zaokreta klupske politike. Najavljeno je značajno oslanjanje na mlade snage, kažu da je zato i doveden Kovač, pre njega i Pol Mičel na mesto sportskog direktora, sa zadatkom da Kneževe transformišu u klub nalik onima iz Red Bul grupe (Salcburg i Lajpcig).

- Nisam mnogo pratio dešavanja. Upoznaću sve okolnosti kad dođem. Što se samog tima tiče, u njemu je toliko zvezda koje sam gledao dok sam bio mali, radujem se što ću s njima deliti svlačionicu. Monako ima dobru ekipicu, sposobnu da bude bolja od devetog mesta zauzetog prošle sezone.

Minulih dana provlačila se opcija pozajmice belgijskom Serkl Brižu, ali…

- To sam prvi put video u medijima. Nikakav kontakt po tom pitanju nisam imao sa ljudima iz kluba, Monako je rekao da me čeka. Ako nešto slučajno ima, kazaće mi tamo. Niko me nije kontaktirao i ništa oko toga ne znam- zaključio je Pavlović za "Mozzartsport".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija