• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

22:31

SVE JE GOTOVO! Srbin osvojio titulu u Turskoj!

Fudbal

SVE JE GOTOVO! Srbin osvojio titulu u Turskoj!

Podeli vest

Ekipa Bašahšehira, za koju nastupa srpski napadač Danije Aleksić, osvojila je titulu šampiona Turske po prvi put u svojoj istoriji

To im je pre svega omogućila luda utakmica između Trabzona i Konjaspora gde su gosti slavili sa 4:3 posle preokreta i gola Tirama u nadoknadi drugog poluvremena.

SERIJA A! Bilo je uzbudljio na Apeninima! Napoli i Đenova u finišu do važnih bodova!

Tako je Bašahšehir osvojio titulu pre kraja meča, njihov meć sa Kajzerijem i dalje traje, meč je u jednom trenutku suspendovan zbog nestanka struje.



Oni vode sa 1:0 trenutno, čeka se veliko slavlje na Fatih Terim stadionu u Istanbulu. Naš Danijel Aleksić je imao velikog udela u istorijskoj titulu, srpski internacionalac je na 22 utakmice prvenstva zabeležio šest golova i dve asistencije.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija