• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2020

09:27

(VIDEO) CRNI JOVIĆU, OPET U CENTRU SKANDALA! Haos u Španiji? Neshvatljivo, ovo je ludost!

Fudbal

(VIDEO) CRNI JOVIĆU, OPET U CENTRU SKANDALA! Haos u Španiji? Neshvatljivo, ovo je ludost!

Podeli vest

Napadač Real Madrida Luka Jović ponovo je u centru skandala u Španiji

Real je osvovjio tituli, 34. u klupskoj istoriji. U poslednjem kolu nije bilo neizvesnosti ali jeste u borbi za opstanak, a gde je opet umešan bio "kraljevski klub".

Madriđani su gostovali Leganesu koji je jurio pobedu kako bi opstao u eliti. Bio je nadomak iako je dva puta gubio. Rezultat je bio 2:2, a u 84. minutu desio se sporan momenat koji je podigao Pirineje na noge.

SRBIN PONOVO NA UDARU! Španci osuli paljbu po Joviću!

KO O ČEMU, ITALIJANI O SRBINU! Jović ponovo pred selidbom u Seriju A?

 

U kaznenom prostoru Reala Bustinsa je zakačio loptu glavom, a lopta je ogodila u ruku – Luku Jovića. Sudija Giljermo Kvadra je pogledao snimak, ali je i pored asistencije VAR-a odlučio da penala nema.

Ova odluka direktno je uticala na ishod borbe za opstanak, pošto je Leganes tim penalom mogao do pobede i bodova kojima bi prestigao Seltu. 

Grme navijači na društvenim mrežama, smatraju da je Jovićev potez mogao da bude okarakterisan kao jedanaesterac, a sa njima se slaže i bivši sudija Huan Anduhar Oliver.

- Penal je čist! Jasno je da Jović pružio ruku, da mu nije uz telo. Kada vidimo šta je sve suđeno na prethodnim utakmicama, neshvatljivo je da ovo nije penal. Ludost! -  izjavio je Oliver za "Radio Marku".

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija